070 51 15 535 info@dentalcentre.nl

Robin wilde graag met zijn handen werken, intellectueel werken en bezig zijn, en dat combineren met dagelijks menselijk contact. Deze combinatie vond hij in de tandheelkunde. Zijn opleiding volgde hij aan het ACTA in Amsterdam en daarna volgde hij nog een fulltime opleiding van 3 jaar tot implantoloog. Hij is daarmee een van 23 implantologen in Nederland die deze opleiding hebben gevolgd. Daarnaast doceert hij een dag per week aan de opleiding implantologie.

Het interessante aan zijn specialisatie vindt Robin de grote plannen die hij maakt als implantoloog. Zijn passie ligt echt bij de reconstructieve tandheelkunde en het volledig opknappen van een mond. Implantologie is daar vaak een onderdeel van. Ook esthetische tandheelkunde wekt zijn interesse: door een kleine aanpassing aan een gebit kan vaak een hele glimlach veranderd worden.

Robin werkt vooral uit zijn passie voor de tandheelkunde. Hij wil het beste bereiken voor de klant en zet altijd de wensen van de klant voorop in zijn werk.