Tarieven

De tarieven voor tandheelkundig hulp worden regelmatig door de overheid aangepast en vastgesteld. In de tarievenlijst  kunt u bekijken wat dit voor u betekent. Voor vragen of informatie omtrent de tarieven kunt u contact met ons opnemen.  Wij zullen ons inspannen om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren tegen een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Sinds 1 januari 2018 is het ook verplicht dat we de prijzen voor tandtechniek publiceren. Omdat we met meerdere tandtechnische laboratoria samenwerken kunt u de prijslijsten ook vinden in onze wachtruimte.

Heeft u een uitgebreide behandeling nodig? Dan maken wij graag vooraf een begroting. Nadat wij het behandelplan met u hebben besproken, kunt u deze begroting op papier van ons meekrijgen. U weet dus altijd vooraf waar u aan toe bent.

Onze rekening

Het versturen van de facturen en de administratieve verwerking van betalingen hebben wij uitbesteed aan Infomedics

De ontvangen factuur betaalt u aan Infomedics op IBAN NL34ABNA0243240058 ten name van Infomedics (de BIC-code is ABNANL2A) Voor vragen over uw factuur en de betalingsvoorwaarden verwijzen wij u naar INFOMEDICS.

Voor overige vragen kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met de servicedesk van Infomedics.

Vragen over de betaling van de nota, en contactgegevens van Infomedics: 

Als u vragen hebt over de betaling van de nota kunt u telefonisch contact  opnemen met infomedics via 036-20 31 900 (lokaal tarief)

email: rekening@infomedics.nl

POSTBUS 60108

1320 AC ALMERE

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag vanaf 09.00 uur - 17.00 uur

Kopie factuur opvragen

Een kopie van uw factuur kunt u aanvragen via www.infomedics.nl. U kunt inloggen met uw factuurnummer.

Wij hebben geen overeenkomst met uw zorgverzekeraar. U ontvangt zelf de gehele nota. Bent u verzekerd voor tandheelkundige zorg dan kunt u de kosten declareren bij uw verzekeraar. Op de rekening van Uwnota.nl staan onze werkzaamheden duidelijk vermeld.

Gaat u verhuizen? Geef de adreswijziging dan tijdig door aan onze administratie. Dit voorkomt onnodige rente- en incassokosten.

 

 

Aangesloten bij

Adres: Kloosterland 1 - Wassenaar
Telefoon: 070 - 51 15 535
Fax: 070 - 51 77 462
E-mail: info@dentalcentre.nl